joi, 28 aprilie 2011

Bicicleta politica

  Am  vazut la unul din posturile de televiziune,  o'' atentionare'' a doamnei Vasilescu Olguta adresata  USL-ului, in ceea ce priveste actiunea PDL-ului  de pregatire a milioane de biciclete in vederea mituirii electoratului  pentru castigarea urmatoarelor alegeri.EXTRAORDINAR! Cu alte cuvinte : atentie USL caci  vine PDL cu spaga pe doua roti! Gata cu galetile! USL-ului ii este teama de PDL caci va mitui electoratul cu  biciclete!
  Ma intreb daca nu cumva atat USL-ul cat si PDL -ul chiar cred ca in tara asta sunt numai tampiti?
 Cum adica?  Diferentele  dintre   cele doua  ''curente'' politice sunt  date de biciclete? Adica diferenta dintre, a scapa de actuala ''jefuire nationala'' care este PDL-ul  si a reda speranta acestei tari ca mai poate ajunge la liman , daca va castiga  USL-ul asa cum se lauda,  consta in biciclete?
 Diferenta nu consta in programe de dezvoltare economica ,  lupta impotriva coruptiei, atragerea de fonduri externe, revigorarea sistemului de invatamant si a celui de sanatate  etc? Eu asa credeam!
Dragi romani ! Priviti ce opozitie avem!!!  De doi lei!
  Daca actuala '' opozitie'' , isi face probleme ca base & comp.  au sanse sa castige viitoarele alegeri  dand spaga biciclete in loc de galeti, va dati seama ce solutii are opozitia!!!!!!!
Ce sperante sa ne mai facem ca va fi bine daca vine USL-ul la guvernare? Nici  una  macar.  Nu cumva trebuie sa ne indreptam atentia nu spre alte partide care nici nu se '' vad'' pe scena politica  ci spre o noua forma de guvernamant ?
 Dupa cum se prezinta situatia , ori PDL ori USL  , aceeasi Marie cu alta palarie!!!!
Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sa facem ce trebuie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu