luni, 18 aprilie 2011

scoala pe drumuri............

 
Iata ca exista solutii de criza pentru  rezolvarea problemelor ce na macina in fiecare zi. Perspectiva gasirii unui job devine tot ma roza. Fratilor, reforma invatamantului a reusit!
Cea mai sigura profesie este cea de SOMER! Dar daca ai si un master in EMIGRARE  esti aranjat pe viata!
    Ministrul invatamantului, un personaj  mai mult decat potrivit  cu cei ce l-au numit in aceasta functie, caruia ii doresc mult succes in noua sa cariera si aceea de actor in rolul principal din filmul Jurassic Parkm, caci in invatamant  nu face doua parale ar trebui sa stie urmatoarele:
- domnule Funeriu , scoala, adica acea institutie care ne invata scrisul ,cititul, vorbitul corect, onoarea, respectul, etc.este un  dar al societatii in care exista!
- domnule Funeriu, valorile morale , spirituale, culturale, politice ,ale unei natii sau ale unui popor, se cultiva si se dezvolta in si prin sistemul de invatamant
- nu se poate sa fiti ministru invatamantului in Romania cata vreme sunteti educat, crescut, format in spiritul altei culturi, civilizatii, natii
-nu aveti cum sa transmiteti prin sistemul construit de dumneavoastra, respect, curaj, dragoste de tara pentru ca NU LE AVETI!
Generatiile viitoare nu au cum sa mosteneasca valorile enumerate mai sus caci nu are cine si cum sa le  transmita.
Scoala nu e rentabila spuneti, sau trebuie rentabilizata! Iata dovada aberatiilor multe debitate atat de dvs cat si de cei ce va sustin. Atat sanatatea , care e un alt capitol complex al jurnalului de bord pdl-ist, cat si invatamantul nu se cantaresc, apreciaza economic!
 Cel mai bine ar fi daca vreti sa convingeti pe romani ca sunteti un om de onoare, aduceti-va copii din Franta sa invete in Romania dupa legile promovate de dumneavoastra si apoi vom vedea! Pana atunci invatati sa purtati pantaloni si nu fusta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu