vineri, 6 mai 2011

boc cel drept

Boc Cel Drept,

  Asa  vrea actualul prim minstru sa ramana in memoria romanilor basescieni, udrerieni  si alte specii pdl-iste si nu numai.Asistam la  incercarea disperata a actualei conduceri a tarii care ESTE pdl-ul, de a convinge romanii  de faptele lor bune si corecte.Mai nou se vede ca boc, asa zisul prim ministru , a primit sarcini noi pentru spalarea imaginii partidului matca. Chestia cu campania interna a pdl-ului este o diversiune ca toate celelalte pentru a creea impresia de democratie.......Fals! Ati vazut vreodata in acest partid sa existe intre membrii sai rapoarte democratice? L-ati vazut pe base sa aibe rapoarte democratice cu ai lui? Eu unul , nu!
 Ei stiu asta foarte bine si de aceea l-au impins pe boc in fata, un ultim gest de disperare, sa faca ceva pentru imaginea lor. SA INDREPTE ROMANIA! Sau macar sa declare ca  au facut-o!
Si au reusit! Au indreptat-o pana au intepenit-o! Acum e cazul sa le multumim si sa  le-o platim. Ba in strada, sau la urne , care cum poate.Important este sa facem  ceva.
Sau sa fim cuminti si sa  acceptam biciclete, galeti sau job-urile ''oferite'' de chinezi, de turci, de straini in general, la noi acasa.
In orice caz aceasta perioada va ramane in istorie ca una dintre cele mai rusinoase prin care a trecut tara! Si pentru asta  iti zic bravo boc! Sau , boc  cel drept sau de ce nu Muc Cel Mic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu