duminică, 15 mai 2011

phoenix pdl!

Pdl-ul ... ''renaste''  ca pasarea phoenix  dar nu din cenusa  ci din mocirla! Si se pregateste sa zboare. Sa zboare!
     Noul si vechiul Boc, fostul -actual lider, se ridica in imensitatea lui ...liliputana  peste pdl cu ''noi'' viziuni despre  cum trebuie administrata Romania. Vai de noi!
Cred ca pdl-ul se transforma din ce in ce mai mult intr-o cioara pricajita ce se vrea porumbel alb, mai degraba, decat o pasare phoenix!
Haita lui basescu se pregateste sa atace  din nou ,  pe romani cu tot felul de ''masuri''  NON economice!
Oare cei care i-au votat cu atata ardoare si convingere, cei care au primit cu atata satisfactie  ''cadourile''  pdl-iste? Oare la viitoarele alegeri se vor trezi la realitate? Cata vreme o hoata ca Roberta Anastase  inca mai ocupa diferite functii publice  si cati altii  acest stat este compromis! Nu se poate discuta de democratie reala ci de frauda ! Tot ce se declara in aceste zile este o mare minciuna! Si asta o sa o traim foarte curand! Nu am nici un dubiu.
Pdl-ul  nu face diferenta intre minciuna si adevar, intre prostie si imbecilitate, intre patologic si normal. Aceasta adunatura de politruci  chiar cred ca sunt pe drumul cel bun, ei se mira cum de partidul lor nu poate recomanda unui ministru  cum sa administreze banii publici! Dar asta este politica de azi care nu se mai construieste pe doctrine ci pe interese de grup si personale.
Romania  are un ''nou'' pdl  mentinut prin santaj, frauda, furt , coruptie, minciuna! Acestia sunt liantii ce tin  inca pdl-ul unit!
Boc este si ministru muncii si prim ministru si sef de partid poate si moasa! Toata istoria asta se va termina rau si vor suferi romanii. Prin tot ceea ce fac, pdl-istii ne arata de ce nu mai trebuie sa fie votati!
Toate acestea, dragi prieteni trebuie sa ne faca pana la alegeri sa deschidem ochii cat cepele  si facem ceea ce este corect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu