marți, 3 mai 2011

Ce ni se pregateste..

   Mare agitatie mare in PDL! Se reformeaza, se transforma dar nu se pierde ca Jana lui Margineanu.Se schimba seful ...sau nu. Tactica pentru adormit copiii. Ni se atrage atentia catre faptul ca vezi doamne, de aici incolo PDL-ul  va avea acel suflu  nou , necesar , pentru a mentine tara pe ''culmile'' actuale.
  Nu va lasati pacaliti! PDL-ul e ca o  hidra , daca ii tai capul cresc alte sapte in loc , asa ca ......Eba pregateste o noua miscare...pdl-ista, pe de alta parte asa zisul ''fost'' dar prezentul consilier prezidential Lazaroiu si el urmeaza sa creeze un nou ...unpr  pro basist!
O tactica clasica de diversiune politica ce poate avea rezultate atata vreme cat nu ne trezim la realitate si ne complacem in situatia in care suntem, in timp ce opozita  e nauca, fara vlaga!
   Dar  noi suntem ocupati cu sarbatorile, cu scuturile antiracheta , cu faptul ca Elan a cumparat 90% din trustul realitatea , ca noi am ajutat la anihilarea lui Laden ( o mare idiotenie)etc.
Zilele trecute , afirmam  ca ar fi culmea ca Elan sa fie omul lui base! Sunt sigur ca este!  Iar scutul antiracheta este un program , international care ar fi fost implementat indiferent de cine ar fi fost la putere!
Elena Udrea ataca pe de alta parte prin posturile tv si radio, aservite puterii!
Iar USL-ul sta linistit ca are de trei ori mai mult ca PDL-ul! Oare?
ATENTIE USL! Aceste sondaje sa nu fie un cal troian electoral! Sa va faca sa credeti ca asa e , dar de fapt voi sa aveti mai putin in realitate!!!
 Trebuie sa alegem cum sa traim:  '' bine''?  sau civilizat?
Sa ramanem la categoria  ''gratare'' sau  sau nu?
 Oricum PDL-ul ne pregateste un ''picnik''  splendid pe care il vom plati la pret de masa regala daca nu  suntem seriosi!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu