marți, 24 mai 2011

se ascund

Se ascund pdl-eii! Se incurca in propriile minciuni si trucuri! Atat sunt de prosti......dar atat de mult ii meritam.
    Apar la televizor incercand sa aibe aceeasi indrazneala ca acum cateva luni dar se vede ca e ceva fortat, doar doar de nu ne vom prinde ca se transorma incet incet in pisici odarlite din asa zisi lei de......circ!Daca pana acum se mai ocupau cat de cat sa lucreze ceva in plenul parlamentului macar de ochii.....soacrei, acum dupa ce s-au autofaultat cu legea privind restructurarea MAI...pa. Nu ii mai intereseaza decat sa justifice'' corectitudinea'' justitiei, a DNA  si a altor astfel de ''scule'' pdl-iste . Ca ce altceva sunt decat instrumentele pdl-ului? Numai ca sunt atat de imbecili incat nici macar in favoarea lor nu stiu sa le faca sa  lucreze! Bineinteles intrand in mintea si ratiunea de a exista a politicienilor acestui partid de infractori.Roberta Anastase , mai avea putin si plangea dupa sedinta de la camera  ,  parca era la inmanarea  marelui premiu de la un concurs de miss...... Care miss?
 Incep  si transferurile la  asa zisa opozitie, care in tampenia ei o sa ii primeasca crezand ca asa vor rezolva problemele dar nu vad ca accepatnd  fugaci pdl-isti isi pierd din credibilitate!!!! Adica ce o sa faca toti astia care pleaca de la base si trec la victoras& crin? Aceleasi  golanii!
Se ascund caci stiu ca vor pierde dar nu vor sa o arate . Umilinta infrangerii pdl-ului va fi de nesuportat pt ei si sustinatorii lor.
Ascundeti-va sobolanilor, alta sansa nu aveti, dar unde ? Cotloanele istoriei nu sunt asa de adanci pentru voi incat sa nu va vedeti . Si inca ceva.....mai si duhniti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu